komplett_kok.jpg

Våra kökssnickerier

Väljer du ett komplett kök från oss ger vår flexibilitet dig möjlighet att skapa ett personligt kök med unika lösningar bara för dig.

Vi kan leverera kompletta kök via våra kompetenta återförsäljare. Ta kontakt med närmaste återförsäljare och boka ett hembesök, eller besök din närmaste återförsäljare och börja planeringen av ditt nya kök.

För att göra det hela lite smidigare förbered med att göra en enkel måttsatt skiss över ditt kök. Markera VVS och el, fönster och dörrar. Tänk till hur du och din familj fungerar, hur många ska vistas i köket samtidigt, ska köket inrymma köksbord och stolar. Tänk på att indela utrymmet i olika arbetszoner, läs gärna våra tips och råd innan ni börjar planeringen. Ta er tid att diskutera era krav och önskningar med er försäljare, be om ett förslag.

Er återförsäljare kommer sedan tillbaka till er med ritning och prisförslag. Kommer ni överens börjar vi att tillverka ert nya kök. När kökssnickerierna är klara levereras ert nya kök till er och återförsäljaren monterar ert kök, eller ni monterar det själva med hjälp av vår monteringsanvisning.

——————————————————————————

Här kan ni ladda ner vårt produktblad för kök (pdf)